Обладнання для шиномонтажу у Львові

Обладнання для шиномонтажу у Львові

Автор:

Чому ми обрали місто Львів в якості одного з основних регіонів для своєї діяльності? Все просто - попит. Львів - це місто, що динамічно і впевнено розвивається. Розвивається бізнес, ростуть статки мешканців, росте кількість авто на дорогах. А отже, ці авто потребують якісного сервісного обслуговування і періодичного шиномонтажу.

Саме тому, компанія ЕвроСТО займається постачанням і продажем сервісного обладнання для СТО, гаражного устаткування і професійного обладнання для шиномонтажу у Львові.

Види обладнання для шиномонтажу (Львів)

Серед основних категорій шиномонтажного і автосервісного устаткування у Львові:

автомобільні підйомники

підйомно-транспортне устаткування для автосервісу, призначене для діагностики, огляду, ремонту і технічного обслуговування автомобілів;

автомобільні домкрати і автомобільні крани, вантажопідйомністю до 4 тонн, виробництва Італії;

автомобільне шиномонтажное обладнання, без якого робота жодного автосервісу не може бути успішною.

Шиномонтажное устаткування для автосервісу є на багатьох сервісних станціях і застосовується для здійснення монтажу і демонтажу шин автомобілів, а також для їх накачування/підкачування до потрібного тиску.

Асортимент наших дилерів обладнання для шиномонтажу

Дилери ЕвроСТО у Львові допоможуть купити обладнання для шиномонтажу широкого асортименту:

напівавтоматичні і автоматичні шиномонтажні верстати з відхилюваною або невідхилюваною монтажною стойкою;

автомобільні гідравлічні преси;

Серед пропонованої нашим підприємством продукції у місті Львів Ви також знайдете діагностичне обладнання автомобілів, яке потрібне для встановлення причин несправностей.

Проведення комп'ютерної діагностики усіх електронних систем автомобіля актуально і потрібне кожному автосервісу і СТО.

Мийне устаткування з нержавіючого матеріалу.

Автомобільне устаткування для ремонту кузова, до якого відносяться кузовні стапеля, що забезпечує значне заощадження часу. Кузовні стапеля призначені для будь-якого виду кузовного ремонту (від невеликих ушкоджень кузова до корекції геометричної форми рами автомобіля).

Необхідне спеціалізоване обладнання автосервісу

Інше обладнання для автосервісу, до якого можна віднести компресори, мастильно-заправне устаткування, крани гаражні, стойки КПП, витяжки вихлопних газів, траверси; автомобільні фарбувальні камери.

Устаткування для фарбування, широко поширене на підприємствах, що спеціалізуються на ремонті автомобілів, використовується при передпідготовці та остаточного фарбування транспортних засобів.

Доставка у Львів і область

Наші менеджери оперативно організують доставку шиномонтажного устаткування на ваш шиномонтаж в місті. ЕвроСТО гарантує якість і комплектність устаткування. Є можливість як адресної доставки, так і доставки на філію Нової Пошти у Львові та області.

Scroll